fbpx

Nasjonal turneringsdeltagelse

Klubben har et bredt spekter av spillere i ulike aldre som deltar jevnlig i nasjonale turneringer, både i Bergen og utenbys.

Påmelding til nasjonale turneringer gjøres via turneringsportalen Tournament Software.

Lisens
For å melde seg på nasjonale turneringer må man ha nasjonal idrettslisens. Lisensen er gratis for spillere under 12 år. Dersom en U12-spiller ønsker å melde seg på en U14-turnering må imidlertid lisensavgift betales. Lisensavgiften er årlig og må være betalt i forkant av turneringsspill.

Les mer om forsikring og NTF: http://tennis.no/spiller/lisensforsikring/

Hvordan opprette lisens?
Det er klubben som har ansvar for å registrere og vedlikeholde medlemmenes lisens. 

For å opprette lisens for deg eller ditt barn, vennligst send en e-post til daglig leder Mark Elvevåg der du oppgir følgende opplysninger:

  • Fullt navn
  • Fødselsdato
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Adresse, postnummer og poststed
  • Nasjonalitet
  • Ønske om vanlig eller utvidet lisens (se lenken ovenfor hvis du ønsker mer informasjon)

Betaling og påmelding
Når lisensen er betalt, kan du opprette en profil på http://www.minidrett.no

Påmelding til turnering skjer elektronisk via http://ntf.tournamentsoftware.com hvor du registrerer brukernavn og passord og legger inn lisensnummeret (idrettsnummeret) som du har fått oppgitt. Når du er innlogget kan du velge turnering og gjennomføre påmelding. Lisensen må være betalt for å kunne gjennomføre påmeldingen.

Det er lurt å sjekke om det er spesielle regler for den aktuelle turneringen (sjekk fanen «Regler»). Aldersinndeling følger fødselsår. Barn kan spille i klassen U10 til og med det året det fyller 10 år, U12 til og med det året det fyller 12 år, osv.

Det er anbefalt å opprette en PayPal-konto for betaling av turneringsavgiften. Om du heller ønsker å betale med kredittkort, klikker du på «Betal via PayPal» og på neste side på «Don’t have a PayPal account?» og velger kredittkortløsningen.

Når du har betalt turneringsavgiften får du bekreftelse på at påmeldingen er registrert. Når turneringsleder har oppdatert (nedlastet) påmeldingen så får du en ny melding. Sjekk gjerne at din påmelding er riktig registrert før påmeldingsfristen er gått ut. Det er en god regel.

På forsiden av Tournament Software står dato for når trekning av kamper vil finne sted. På den datoen kan du gå inn på Tournament Software igjen og sjekke tidspunktene for når barnet ditt skal spille. Under turneringen er det viktig å holde seg oppdatert via samme side.

Lykke til med turneringsspill!

Back to Top