fbpx

Personlig trenere

Hvorfor bruke personlig trener?

Du får bedre motivasjon
Til å begynne med kommer du ikke til å måtte finne på noen dårlig unnskyldning for å ikke dra på trening når du har booket tid med en Personlig Trener (PT). Under treningsøkten kommer din PT til å «pushe» deg, i hver serie og hver repetisjon. Din PT kommer til å få deg til å prestere langt mer under treningsøkten enn du trodde var mulig. En dyktig PT kan dessuten variere treningen slik at den alltid er stimulerende og morsom.

Du får mer effektiv trening
Hvor mye mer effektiv trening man får ved å benytte seg av en PT avhenger selvfølgelig av forutsetning og målsetning, men for noen personer skulle PT føre til mer enn 100% økning av treningseffekten. Treningsøktene blir optimalt gjennomført ved at din PT sørger for optimalt utførte øvelser og man trenger ikke «gruble» på hva eller hvordan man skal gjennomføre neste øvelse. Din PT har kunnskapen og erfaringen som trengs for at intensitet og hvile tilpasses den enkelte for maksimalt treningsutbytte.

Du får raskere resultater
Gjennom en mer effektiv trening får man raskere resultat. Resultatene kan enkelt måles via tester av kondisjon, styrke, kroppssammensetning, etc. Dessuten kjenner man raskt, uavhengig av tester, treningsfremgang.

Du får mer kunnskap
En PT har en kunnskapsbank som du som kunde kan benytte deg av så mye du måtte ønske. Stiller du spørsmål vil din PT svare på de aller fleste treningsrelaterte spørsmålene du måtte ha. Den nye kunnskapen kommer du til å ha stor nytte av når du trener på egenhånd. Man kan si at du får en treningsutdanning på kjøpet når du trener med en PT.

Sikrere trening
En av de viktigste oppgavene en PT har, er å korrigere utførelsen i hver øvelse for å redusere risikoen for skader. På kort sikt er det sjelden noen større fare om man har en litt gal utførelse av en øvelse, men fortsetter du med gal trening er risikoen stor for at du får vanskeligheter med ledd, muskler, sener etc. som belastes uhensiktsmessig.

Priser personlig trener

Klippekort 1 person
Kr. 2.400 (5 timer)
Kr. 4.400 (10 timer)

Engangspris 1 person
Kr. 550

Klippekort 2 personer
Kr. 2.900 (5 timer)
Kr. 5.400 (10 timer)

Engangspris 2 personer
Kr. 650

Personlig trenere BTA

Stefan Acimovic – Personlig Trener (PT)

tlf. 46 91 73 68

Stefan er opprinnelig fra Serbia. Han er ansatt som personlig trener på BTA, og er sertifisert som «Group fitness instructor».

Stefan er en god motivator. Hvis du vil få fart på treningen og trenger en til å presse deg til å gi det lille ekstra, vil du få et stort utbytte av en PT-time med Stefan.

Walt Holland – Personlig Trener (PT)

tlf. 98 45 71 61

Walt er opprinnelig fra USA. Han har sin PT-utdannelse fra Edinboro University der han studerte «Physical Education».

Walt er både PT og tennistrener på Bergen Tennisarena.

Back to Top