fbpx

Tennistrenere

Alle trenere på Bergen Tennisarena er ansatt i Paradis Tennisklubb og er tilgjengelige for privattimer etter avtale.

Vi er stolte av å kunne presentere vårt trenerteam:

 Antonio Rivera – Hovedtrener (100 %)

[e-post: tennisrivera@hotmail.se, tlf. 47 28 10 30]

Antonio er opprinnelig fra Chile. Han flyttet til Sverige som ung tenåring og har jobbet for flere av Sveriges største tennisklubber, bl.a. som hovedtrener i Kristianstads TK (2006-2009) og Lidköping TK (2009-2013).

Før Antonio kom til Bergen i 2013 hadde han ansvar for noen av Sveriges mest lovende junior- og seniorspillere. Han er utdannet gjennom det Svenske Tennisforbundet (Trener 3) med spesialisering innen mentaltrening og kosthold og ernæring. Antonio har hovedansvaret for trenerteamet i PTK og for konkurransegruppen Team Paradis.Claudio Rivera – Trener (100 %)

[e-post: Claudiorivera@hotmail.se, tlf. 92 27 06 92]

Claudio er opprinnelig fra Sverige. Han er blant annet både norsk og svensk mester, og har representert Sveriges landslag fra han var 12 til 21 år gammel. Han jobbet som heltidstrener i PTK fra 2013 til 2018. Etter ett år som trener i Procourt Performance Center i Oslo 2018-2019, flyttet han tilbake til Bergen og PTK til stor begeistring blant klubbens medlemmer.

Claudio er utdannet Trener 3 fra Norges Tennisforbund som er høyeste nivå i Norge. Han har ansvar for NTG-Tennis i Bergen, Team Paradis samt fysisk trening for konkurransegruppen.Daniel Arcos – Trener (100 %)

[e-post: tp-rekrutt@paradistennisklubb.no, tlf. +45-31 84 95 45]

Daniel kommer opprinnelig fra Chile og har jobbet i Danmark rundt 20 år i flere store tennisklubber og med flere topspillere. Daniel har lang internasjonal erfaring som tennis trener og er spesialisert i teknisk trening, fotarbeid og taktisk-mental coaching.

Han er udannet Trener 4 fra den danske tennisforbund og ITF level 2. Han har ansvar for rekrutter og yngre Team Paradis. 

Daniel er tilgjengelig for privattimer efter avtale.Tomas Cross – Trener (100 %)

[e-post: tennisskole@bergentennisarena.no, tlf. 41 24 04 80]

Tomas er opprinnelig fra Oslo. Han har jobbet i Holmen Tennisklubb siden han var 16 år gammel, og har erfaring som vikartrener i PTK inntil han fikk fast stilling fra januar 2021.

Tomas er utdannet Trener 3 fra Norges Tennisforbund. Han gjennomførte også lærerutdanningen (grunnskolelærer 5.-10. trinn) ved Høgskulen på Vestlandet. Han har ansvar for barneidrett og tennisskolen i PTK. I tillegg har han oppgaver opp mot rekruttgruppen.

Tomas er tilgjengelig for privattimer mandag-fredag kl. 13-15 og i helger etter avtale.Walt Holland – Trener (50 %)

[e-post: apacheblack17@hotmail.com, tlf. 98 45 71 61]

Walt er opprinnelig fra USA. Han har over 35 års erfaring som tennistrener, og har jobbet i Norge de siste 20 årene. I tillegg til sitt engasjement i Bergen har han jobbet som hovedtrener i Bodø Tennisklubb. 

Walt har sin utdannelse fra Van Der Meer Tennis University i USA.

I PTK har han ansvar for treningstilbudet for rullestolbrukere. I tillegg har han oppgaver opp mot tennisskolen og voksenkurs.Martin Attramadal – Trener (55 %)

[e-post: voksenkurs@bergentennisarena.no, tlf. 97 56 73 81]

Martin har vært trener i PTK siden høst 2022 og kommer fra Holmen Tennisklubb, hvor han har vært trener siden 2018 og har hatt ansvar innen barn, ungdom og voksen tennis. Martin vil fullføre Trener 2 kurs hos Norges Tennisforbund til høsten. I tillegg til å være god pedagog og faglig sterk, er han en habil tennisspiller med flere års konkurransetennis som junior. Martin er tilgjengelig for privattimer.

Martin har ansvar for voksenkurs i PTK. I tillegg har han oppgaver opp mot tennisskolen.

 

 


Yudu Zeng – Trener (30 %)

[e-post: administrasjon@bergentennisarena.no, tlf. 45 88 26 82]

Yudu er opprinnelig fra Kina. Hun er utdannet innen Sports Training med fordypning i tennis og fullførte mastergrad i Sport Business Management.

Hun er utdannet Trener 2 fra Norges Tennisforbund og er sertifisert som profesjonell trener av USPTA. Hun har erfaring som kommunikasjonsmedarbeider og vikartrener i PTK inntil hun fikk fast stilling fra august 2021. Hun har også en mastergrad innen fysisk aktivitet og kosthold ved Høgskulen på Vestlandet.

Yudu har treneroppgaver opp mot tennisskolen og TFO, og administrative og kommunikasjonsoppgaver knyttet til medlemmer, kurstilbud, tennis aktiviteter.Emma Marthinussen – Timetrener

[e-post: emmahmarthinussen@gmail.com, tlf. 95 09 49 73]

Emma var tidligere konkurransespiller i Team Paradis og er utdannet Trener 1 fra Norges Tennisforbund. Hun har et årsstudie i psykologi ved Universitet i Bergen og jobber som timetrener på Tenniskolen.


Alexander Mohn – Timetrener

[e-post: mohn9436@gmail.com, tlf. +93 28 99 34]

Alexander er aktiv konkurrensespiller i Team Paradis og jobber som timetrener på Tenniskolen.Jens Fredrik Sylvester-Jensen – Timetrener

[e-post: jensfredriksylvesterjensen@gmail.com, tlf. 99 38 59 16]

Jens Fredrik er aktiv konkurrensespiller i Team Paradis og NTG Bergen. Han jobber som timetrener i Paradis Tennisklubb og er tilgjengelig for privattimer mandag-fredag før kl. 08 og i helger kl. 09-20 etter avtale.Hannah Higraff – Timetrener

[tlf. 99 53 56 85]

Hannah spilte konkurransetennis frem til 2021 og var tennisinstruktør på Njård TK fra 2016 til 2023. Hun jobber som timetrener på Tennissklolen og Voksenkurset.

Back to Top