fbpx

Tennistrenere

Alle trenere på Bergen Tennisarena er ansatt i Paradis Tennisklubb, og vi er stolte av å kunne presentere vårt trenerteam:Antonio Rivera – Hovedtrener (100 %)

[e-post: tennisrivera@hotmail.se, tlf. +47-47281030]

Antonio (47) er opprinnelig fra Chile. Han flyttet til Sverige som ung tenåring og har jobbet for flere av Sveriges største tennisklubber, bl.a. som hovedtrener i Kristianstads TK (2006-2009) og Lidköping TK (2009-2013).

Før Antonio kom til Bergen i 2013 hadde han ansvar for noen av Sveriges mest lovende junior- og seniorspillere. Han er utdannet gjennom det Svenske Tennisforbundet (Trener 3) med spesialisering innen mentaltrening og kosthold og ernæring. Antonio har hovedansvaret for trenerteamet i PTK og for konkurransegruppen Team Paradis.Claudio Rivera – Trener (100 %)

[e-post: rekrutt@bergentennisarena.no, tlf. +47-92270692]

Claudio (29) er opprinnelig fra Sverige. Han er blant annet både norsk og svensk mester, og har representert Sveriges landslag fra han var 12 til 21 år gammel. Han jobbet som heltidstrener i PTK fra 2013 til 2018. Etter ett år som trener i Procourt Performance Center i Oslo 2018-2019, flyttet han tilbake til Bergen og PTK til stor begeistring blant klubbens medlemmer.

Claudio er utdannet Trener 3 fra Norges Tennisforbund som er høyeste nivå i Norge.

Claudio har ansvar for klubbens rekruttgruppe og NTG-tennis i Bergen , samt fysisk trening for rekrutt- og konkurransegruppe. I tillegg har han oppgaver opp mot tennisskolen, konkurransegruppe og toppidrett.Patrik Broddfelt – Trener (100 %)

[e-post: voksenkurs@bergentennisarena.no, tlf. +47-48245305]

Patrik (45) er opprinnelig fra Sverige, Ängelholm. Han begynte å jobbe som tennistrener som ungdom og fullførte bachelor i idrett og helse på College i Tennessee.

I 1999 flyttet han til Bergen og jobbet som hovedtrener for Bergens Tennisklubb i 11 år. Han hadde ansvar for regionens treninger og spillere som gikk på Olympiatoppen på Tertnes. De siste 9 årene har han vært driftansvarlig for sportsavdeling på Bergen Racketsenter.

Patrik er utdannet trener 3 fra NTF og sertifisert som den høyeste ratingen professional fra PTR.

Patrik har ansvar for voksenkurs i PTK. I tillegg har han oppgaver opp mot tennisskolen og rekruttgruppen.Tomas Cross – Trener (60 %)

[e-post: tennisskole@bergentennisarena.no, tlf. +47-41240480]

Tomas (22) er opprinnelig fra Oslo. Han har jobbet i Holmen Tennisklubb siden han var 16 år gammel, og har erfaring som vikartrener i PTK inntil han fikk fast stilling fra januar 2021.

Tomas er utdannet Trener 2 fra Norges Tennisforbund. Han er også student på lærerutdanningen (grunnskolelærer 5.-10. trinn) ved Høgskulen på Vestlandet.

Tomas har ansvar for tennisskolen i PTK. I tillegg har han oppgaver opp mot rekruttgruppen.Walt Holland – Trener (50 %)

[e-post: apacheblack17@hotmail.com, tlf. +47-98457161]

Walt (63) er opprinnelig fra USA. Han har over 35 års erfaring som tennistrener, og har jobbet i Norge de siste 20 årene. I tillegg til sitt engasjement i Bergen har han jobbet som hovedtrener i Bodø Tennisklubb. 

Walt har sin utdannelse fra Van Der Meer Tennis University i USA.

I PTK har han ansvar for treningstilbudet for rullestolbrukere. I tillegg har han oppgaver opp mot tennisskolen og voksenkurs.Yudu Zeng – Trener (30 %)

[e-post: yuduzeng@outlook.com, tlf. +47-45882682]

Yudu (26) er opprinnelig fra Kina. Hun er utdannet innen Sports Training med fordypning i tennis og fullførte mastergrad i Sport Business Management.

Hun er sertifisert som profesjonell trener av USPTA og har jobbet i klubber i Kina og Nederland. Hun har erfaring som kommunikasjonsmedarbeider og vikartrener i PTK inntil hun fikk fast stilling fra august 2021. Hun holder også på med en mastergrad innen fysisk aktivitet og kosthold ved Høgskulen på Vestlandet.

Yudu har treneroppgaver opp mot tennisskolen og voksenkurs, samt administrative oppgaver opp mot økonomi og kommunikasjon.

Back to Top