fbpx

Administrasjon

Hele administrasjonen på Bergen Tennisarena er ansatt i Paradis Tennisklubb:

Harald Reyes – Daglig leder (100 %)

[e-post: harald.reyes@paradistennisklubb.no; tlf. +47-40067206]

Harald (38) er ny daglig leder fra 1. mai 2021. Han har vært toppspiller innenfor basket og vunnet eliteserien med Ulrikken Eagles og spilt college basket i USA. Oppveksten hadde han på Slettebakken der ettermiddager og somrer ble tilbragt i idrettsparken.

Harald har en Bachelor i markedsføring og en Master i Luxury Management, og har jobbet som leder for flere kjeder innenfor klesdesign og mote. Det har brakt ham til opphold i Milano, London og Oslo før han igjen bosatte seg i Bergen i 2016.

De senere årene har tennis blitt den store lidenskapen. Harald har et brennende engasjement for å gi noe tilbake til idretten og tennis på Slettebakken og i Bergen. Han har også et sterkt ønske og visjon for å ta klubben videre i prosjektet mot å bli Norges beste tennisklubb, med likeverdig fokus på bredde og topp.

Evelyn Varas – Resepsjonist (100 %)

[e-post: evelyn.varas@bergentennisarena.no]

Evelyn (45) er opprinnelig fra Chile. Hun har jobbet som resepsjonist på Bergen Tennisarena siden åpningen i 2013 da hun flyttet til Bergen sammen med familien etter flere år i Sverige.

Stefan Acimovic – Vaktmester (25 %)

[tlf. +47-46917368]

Stefan (33) er opprinnelig fra Serbia. I tillegg til sin rolle som personlig trener, er han ansatt som medarbeider innenfor renholds- og vedlikeholdsoppgaver.

Maria Korableva – Medarbeider (25 %)

[tlf. +47-41194923]

Maria (23) er opprinnelig fra Russland, og flyttet til Bergen som 4-åring. Maria er utdannet økonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), og holder for tiden på med sin mastergrad. Maria er ansatt som medarbeider innenfor resepsjons- og økonomioppgaver.

Fredrik Vabog – Rådgiver (timebasert)

[e-post: fredrik.vabog@bergentennisarena.no; tlf. +47-92638603]

Fredrik (29) er opprinnelig fra Sandefjord. Han har bekledd ulike roller i PTK siden han flyttet til Bergen i 2011 i forbindelse med studier. Han jobbet som daglig leder i perioden 2015-2021. For øyeblikket innehar han en rolle som rådgiver for nåværende daglig leder.

Fredrik er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), uteksaminert våren 2017.

Back to Top