fbpx

Administrasjon

Hele administrasjonen på Bergen Tennisarena er ansatt i Paradis Tennisklubb:

Mark Elvevåg – Daglig leder (100%)

[e-post: mark.elvevag@paradistennisklubb.no]

Mark er 51 år og fra Karlshamn i Sverige. Han har budd i Norge siden 2012 samen med kona Ingrid og deres to barn.

Mark har lang erfaring med administrasjons- og utviklingsarbeid, både innenfor privat næringsliv, kommunal sektor og frivillige organisasjoner. Han har gjennom årene hatt flere lederstillinger, blant annet som produksjonssjef i tv-kanalen Eurosport.

Tennis har vært den store interessen hans heile livet, og på 90-tallet spilte han 4 år på college i USA. I tillegg har han erfaring både som tennistrener og fra styrearbeid i tennisklubber.

Evelyn Varas – Resepsjonist (100%)

[e-post: evelyn.varas@bergentennisarena.no]

Evelyn er opprinnelig fra Chile. Hun har jobbet som resepsjonist på Bergen Tennisarena siden åpningen i 2013 da hun flyttet til Bergen sammen med familien etter flere år i Sverige.

Stefan Acimovic – Vaktmester (25%)

[tlf. +47-46917368]

Stefan er opprinnelig fra Serbia. I tillegg til sin rolle som personlig trener, er han ansatt som medarbeider innenfor renholds- og vedlikeholdsoppgaver.

Yudu Zeng – Administrativ medarbeider (45%)

[e-post: administrasjon@bergentennisarena.no]

Yudu er opprinnelig fra Kina. Hun er utdannet innen Sports Training med fordypning i tennis og fullførte mastergrad i Sport Business Management.

Hun har erfaring som kommunikasjonsmedarbeider og vikartrener i PTK inntil hun fikk fast stilling fra august 2021. Hun holder på med en mastergrad innen fysisk aktivitet og kosthold ved Høgskulen på Vestlandet.

Yudu har administrative oppgaver opp mot kommunikasjon og markedsføring, samt treneroppgaver i forbindelse med tennisskolen.

Back to Top