fbpx

Administrasjon

Hele administrasjonen på Bergen Tennisarena er ansatt i Paradis Tennisklubb:

Harald Reyes – Daglig leder (100%)

[e-post: harald.reyes@paradistennisklubb.no; tlf. +47-40067206]

Harald (38) er ny daglig leder fra 1. mai 2021. Han har vært toppspiller innenfor basket og vunnet eliteserien med Ulrikken Eagles og spilt college basket i USA. Oppveksten hadde han på Slettebakken der ettermiddager og somrer ble tilbragt i idrettsparken.

Harald har en Bachelor i markedsføring og en Master i Luxury Management, og har jobbet som leder for flere kjeder innenfor klesdesign og mote. Det har brakt ham til opphold i Milano, London og Oslo før han igjen bosatte seg i Bergen i 2016.

De senere årene har tennis blitt den store lidenskapen. Harald har et brennende engasjement for å gi noe tilbake til idretten og tennis på Slettebakken og i Bergen. Han har også et sterkt ønske og visjon for å ta klubben videre i prosjektet mot å bli Norges beste tennisklubb, med likeverdig fokus på bredde og topp.

Evelyn Varas – Resepsjonist (100%)

[e-post: evelyn.varas@bergentennisarena.no]

Evelyn (45) er opprinnelig fra Chile. Hun har jobbet som resepsjonist på Bergen Tennisarena siden åpningen i 2013 da hun flyttet til Bergen sammen med familien etter flere år i Sverige.

Stefan Acimovic – Vaktmester (25%)

[tlf. +47-46917368]

Stefan (33) er opprinnelig fra Serbia. I tillegg til sin rolle som personlig trener, er han ansatt som medarbeider innenfor renholds- og vedlikeholdsoppgaver.

Yudu Zeng – Administrativ medarbeider (45%)

[tlf. +47-45882682]

Yudu (26) er opprinnelig fra Kina. Hun er utdannet innen Sports Training med fordypning i tennis og fullførte mastergrad i Sport Business Management.

Hun har erfaring som kommunikasjonsmedarbeider og vikartrener i PTK inntil hun fikk fast stilling fra august 2021. Hun holder også på med en mastergrad innen fysisk aktivitet og kosthold ved Høgskulen på Vestlandet.

Yudu har administrative oppgaver opp mot økonomi og kommunikasjon, samt treneroppgaver i forbindelse med tennisskolen og voksenkurs.

Fredrik Vabog – Rådgiver (timebasert)

[e-post: fredrik.vabog@bergentennisarena.no; tlf. +47-92638603]

Fredrik (29) er opprinnelig fra Sandefjord. Han har bekledd ulike roller i PTK siden han flyttet til Bergen i 2011 i forbindelse med studier. Han jobbet som daglig leder i perioden 2015-2021. For øyeblikket innehar han en rolle som rådgiver for nåværende daglig leder.

Fredrik er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), uteksaminert våren 2017.

Back to Top