fbpx

PlaySight


Paradis Tennisklubb (PTK) ønsker til enhver tid å gi sine medlemmer de beste forutsetninger for å få maksimal glede og utbytte av sin tennis. 
Våren 2017 gikk vi til anskaffelse av det fremste innen idrettsteknologi, Playsight, som den første tennisklubben i Norge.

PlaySight er et videoanalyseverktøy som har revolusjonert tennisverden de siste årene. Verktøyet gir oss muligheten til å bringe læringsprosessen og treningsopplevelsen til et helt nytt nivå.

PTK har satt seg som mål å bli Norges beste tennisklubb innen 2025. Dette innebærer blant annet at vi ønsker å ligge i forkant med hensyn til bruk av teknologi. Spillere i alle aldre og på alle nivåer vil kunne få stor glede av PlaySight.

 


FREMTIDEN ER HER

PlaySight gir både trenere og spillere mer innsikt og engasjement i spillernes progresjon. Aktivt bruk av systemet legger til rette for at læring skjer raskere og mer effektivt, samtidig som det blir enda morsommere å trene, spille og konkurrere.

Det er allment kjent at visuell tilbakemelding, og til og med visualiseringsteknikker, brukes av idrettsutøvere på alle nivåer for å øke prestasjonene. 
 
Den grafiske fremstillingen viser noen av systemets viktigste egenskaper; detaljert statistikk, avansert teknisk analyse, live streaming, hastighetsmåler og mye mer.
 
 
playsight-smartcourt

Hos oss på Bergen Tennisarena er PlaySight Pro Court installert på bane 1. I tillegg har vi et streaming-kamera på bane 2 slik at vi kan sette opp direktesending fra kamper på to baner under nasjonale og internasjonale turneringer. Verktøyet vil bli integrert i flere av klubbens organiserte treninger. For øvrig håper vi at klubbens medlemmer vil få stort utbytte av systemet på strø- og fasttimer. 


PlaySight App

Du kan laste ned en egen app som gir deg personlig tilgang til alle dine treningsøkter og kamper. Du kan se videoklipp og analyse, og det er også mulig å dele dine høydepunkter i sosiale medier.
 
Appen er tilgjengelig på både iPhone og Android.

     Se flere presseomtaler på Playsight/press

Back to Top